Rulouri de calcan umplute

Printeaza

Rulouri de calcan umplute din: file de calcan, suc de lamaie, sare, piper, ulei, spanac, nucsoara, creveti, ceapa, unt, supa, anason, ghimbir, boia de ardei iute.

Ingrediente:

  • 3 buc file de calcan (a cate 60 g)
  • Suc de lamaie
  • Sare, piper
  • 1 lingurita ulei
  • 50 g spanac congelat
  • Nucsoara
  • 50 g creveti
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita unt
  • 100 ml supa
  • ¼ lingurita anason
  • 1 varf de praf de ghimbir
  • Boia de ardei iute

Mod de preparare:

Se spala pestele, se usuca pe un servet de bucatarie si se stropeste cu suc de lamaie, dupa care se sareaza si se pipereaza.

Se incinge uleiul si se lasa spanacul sa se dezghete acolo, in vasul acoperit cu un capac.

Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.

Se aseaza bucatile de peste pe o suprafata de lucru, se adauga spanacul si crevetii, se ruleaza apoi pestele si se fixeaza fie cu o sfoara de bucatarie, fie cu scobitori.

Se spala ceapa, se toaca marunt si se caleste in unt.

Se stinge apoi cu supa, se da in fiert si se lasa rulourile de calcan sa se inabuse acolo cca 10 minute.

Se scot apoi rulourile, se stropesc cu suc de lamaie, se adauga anasonul si se lasa sa mai fiarba putin.

Se condimenteaza cu ghimbir, boia de ardei, sare si piper. Se poate orna cu felii de lamaie si marar.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Rulouri de calcan cu sos de marar

Rulouri de calcan cu sos de marar

Rulouri de calcan cu sos de marar din: hribi, fileuri de calcan, ulei de masline, paine prajita, vin alb, supa concentrata de peste sau de legume, smantana, ceapa, ierburi aromatice, marar, sare si piper. Ingrediente: 300 g hribi 8 fileuri de calcan, fară piele 4 linguri ulei de măsline extravirgin 100 g pâine prăjită 200 […]

 

Calcan cu stridii in sos

Calcan si stridii in sos

Calcan si stridii in sos din: stridii, unt, morcovi praz, vin alb, smantana, calcan, sare si piper. Ingrediente:  12 stridii 115 gr unt 2 morcovi, feliati 2 fire praz 375 ml vin alb 105 ml smantana fileuri de calcan sare si piper   Mod de preparare: Cu ajutorul unui cuțit de stridii, deschide stridiile intr-un castron […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Interesanta reteta, nu ma bag s-o fac, dar pare interesanta, mi se pare prea complicata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.