Rulouri cu branza dulce

Printeaza

Rulouri cu branza dulce din: branza dulce, zahar tos, foi de placinta, zahar vanilat, rom, gris, ulei si faina.

Ingrediente:Rulouri cu branza dulce

  • 1 kg branza dulce de vaci
  • 200 g zahar tos
  • 500 g foid e placinta
  • 2 lingurite zahar vanilat
  • 1 lingura rom
  • 3 linguri gris
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri faina

 

Mod de preparare:

Frecaţi brânza de vaci cu zahărul, zahărul vanilat, romul şi grisul, până când obţineţi o compoziţie omogenă.

Intindeţi foile de plăcintă, ungeţi-le cu ulei, suprapuneţi-le şi puneţi pe ele un strat uniform de brân­ză.

Impachetaţi foile aducând marginile înspre centru, apoi îndoiţi-le la mijloc şi rulaţi-le.

Aşezaţi rulourile astfel obţinu­te într-un vas termorezistent rotund, „în picioare”, stropiţi- le cu ulei şi coaceţi-le la foc potrivit, până când se rumenesc uniform.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.