Rulouri aperitiv

Printeaza

O reteta de rulouri aperitiv din: dovlecei, ulei de masline, branza sau cas de capra, frunze de menta si seminte de pin.

Ingrediente:Rulouri aperitiv

  • 3 dovlecei mari (tineri)
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 250 g brânză proaspătă (sau caş de capră)
  • frunze de mentă proaspătă
  • 1 lingură seminţe de pin

 

Mod de preparare:

Se taie dovleceii felii subţiri, pe lungime, se ung cu ulei de măsline şi se presară cu un praf de sare. Se aşază pe grătarul bine încins, circa 2 minute pe fiecare parte, apoi se aşază pe o planşetă. Seminţele de pin se rumenesc uşor, într-o tigaie de teflon, fără adaos de ulei, amestecând permanent.

Se taie brânza sub formă de bastonaşe cu lungimea egală cu lăţimea feliei de dovlecel. La fiecare capăt al feliei de dovlecel, se aşază vertical câte un bastonaş de brânză, o frunză de mentă ruptă bucăţi şi câteva seminţe de pin.

Se rulează felia de dovlecel cât mai strâns şi se prinde la capăt cu scobitori. Se serveşte imediat ca aperitiv.

Rulouri aperitiv

Rulouri aperitiv

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.