Rulou de porc

Printeaza

Rulou de porc din: muschi de porc, grasime de porc, sorici de porc, sare, piper, chimion, sos de ardei iute, oregano, usturoi.

Ingrediente:Rulou_de_porc

  • 2 kg de muschi de porc cu grasime
  • 750 g grasime de porc
  • o bucata mare de sorici din zona abdomenului
  • doua lingurite de sare
  • o lingurita de piper macinat
  • o lingurita de chimion macinat
  • o lingurita sos de ardei iute
  • doua lingurite de oregano
  • trei catei de usturoi pisat

 

Mod de preparare:

Se taie muşchiul pe lungime, în şase bucăţi. Se procedează la fel cu grăsimea de porc şi se lasă la marinat cu toate condimentele, timp de o zi, în frigider. Se pune pie­lea pe masă, se aşază fâşiile de carne şi se rulează, strân­gând foarte bine, apoi se leagă cu o sfoară şi se fac mai multe noduri pentru o mai bună susţinere.

Se pune ruloul la fiert cu multă apă şi puţină sare, timp de două ore. Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească, apoi se serveşte cu pastă de ardei iute. Se poate mânca şi cald, cu piure de cartofi.

Rulou de porc

Rulou_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.