Rulou de porc cu oua si marar
PrinteazaRulou de porc cu oua si marar din: pulpa de porc, marar verde, oua fierte, ulei, piper, cimbru, sare.
- 1,600 kg pulpă de porc
- 800 g mărar verde
- 4 ouă fierte tari
- 100 ml ulei
- piper, cimbru, sare
Mod de preparare:
Ouăle, fierte tari, le tai în cuburi, le pui într-un castron şi le amesteci cu piper, cimbru, sare după gust şi mărarul verde tocat mărunt. Desfaci pulpa de porc şi o baţi bine cu ciocanul pentru şniţele. Intinzi apoi bucata de carne pe masă, repartizezi în mijloc compoziţia de ouă şi mărar, rulezi, legi cu sfoară şi aşezi ruloul într-o tavă unsă cu ulei.
Stropeşti ruloul cu ulei şi introduci tava în cuptor pentru 50-60 de minute, la foc mediu, pana cand carnea este bine patrunsa si rumenită. Serveşti ruloul rece, taiat felii.
Rulou de porc cu oua si marar
Pofta buna!