Rulou cu carnati

Printeaza

Rulou cu carnati din: carnati, pesmet, ou, ceapa, ardei, pasta, coriandru, fasole.

Ingrediente:Rulou_cu_carnati

  • 400 g cârnaţi, carnea scoasă
  • 75 g pesmet
  • 1 ceapă mică, tocată
  • 1-2 ardei iute, tocat
  • 1 lingură pastă picantă
  • 2-3 linguri coriandru tocat
  • 400 g conservă de fasole albă, scursă
  • 320 g foitaj
  • 1 ou, bătut

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 6/200 C. Combină carnea cu pesmet, ceapă, ardei iute, pasta şi coriandru. Potriveşte de sare, piper, adaugă fasole, amestecă.

Întinde foitajul şi taie în două pe lungime, astfel încât o bucată să fie mai mare decât cealaltă. Aşază bucata îngustă pe tava tapetată cu hârtie de copt şi unge cu apă marginile.

Aşază compoziţia pe mijloc, lăsând o margine neacoperită de jurîmprejur.

Pliază foaia rămasă în două şi crestează. Depliază foaia şi aşaz-o peste compoziţie, presează marginile ca să se lipească şi taie excesul de aluat.

Unge cu ou, dă la cuptor 30-40 minute.

Rulou cu carnati

Rulou_cu_carnati

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.