Rulade umplute

Printeaza

Rulade umplute din: rulade de patiserie, spanac, carne tocata, cepe, usturoi, ulei, cascaval, smantana, ou, cimbru, sunca, faina, pasta de rosii, supa de vita, sare, piper si unt.

Rulada_umpluta_cu_ciuperci_si_carne_de_curcan

 

Ingrediente:

  • 250 g rulade (de la patiserie)
  • 200 g spanac
  • 250 g carne tocată
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi mari
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri cu caşcaval ras
  • 1 lingură cu smântână
  • 1 ou
  • cimbru
  • 50 g de şuncă
  • 1 lingură cu făină
  • 70 g pastă de roşii
  • 40 cl supă de vită
  • sare
  • piper
  • unt

 

Mod de preparare:

Opăriţi spanacul ori decongelaţi-l, după caz. Curăţaţi ceapa şi usturoiul, apoi tocaţi-le fin, după care puneţi-le la călit în ulei fierbinte.

Adăugaţi după aceea spanacul şi lăsaţi-l să fiarbă câteva minute. Păstraţi-le calde.

Separat, topiţi la foc mic, puţin unt, puneţi aici carnea tocată, adăugaţi spanacul şi presăraţi totul cu caşcaval ras.

Combinaţi smântână cu oul, puneţi cimbru, sare, piper. Adăugaţi şi spanacul călit şi cald. Umpleţi cu acest amestec ruladele, după care le puneţi într-o tavă la cuptor.

Pregătiţi sosul: înfierbântaţi 1 lingură de ulei, puneţi aici şunca, adăugaţi făina, apoi pasta de roşii şi asezonaţi cu sare, piper, cimbru.

Amestecaţi totul foarte bine, după care lăsat vasul pe foc mic să fiarbă încet 10 minute.

Ungeţi o tavă cu unt, aşezaţi ruladele umplute şi acoperiţi-le cu sos. Pudraţi-le cu brânză rasă şi unt. Daţi la cuptor cu foc potrivit pentru 30 de minute.

 

 

Rulade umplute

Rulada_umpluta_cu_ciuperci_si_carne_de_curcan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.