Rulade cu carne de curcan

Printeaza

Rulade cu carne de curcan din: file de curcan, sunca, cascaval, spaghete, stafide, vin, sare, piper, ulei de masline.

Ingrediente:Rulade cu carne de curcan

  • 4 fileuri de curcan
  • 4 felii şuncă
  • 150 g caşcaval
  • 250 g spaghete
  • 50 g stafide aurii
  • 1 ceşcuţă vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Inmoi stafidele în vin şi le laşi la macerat timp de 2 ore.

Speli fileurile de curcan, le ştergi, le baţi şi le condimentezi cu sare şi cu piper.

Peste fiecare file aşezi câte o felie de caşcaval şi una de şuncă. Deasupra aşezi stafidele scurse de vin şi prinzi cu scobitori fileurile după ce le-aţi rulat.

Incingi ulei în tigaie şi prăjeşti ruladele pe toate părţile. Fierbi spaghetele conform instrucţiunilor de pe pachet.

Aşezi spaghetele pe un platou în formă de cuiburi, iar peste fiecare vei aşeza un rulou peste care vei turna puţin ketchup şi ornezi cu frunze de busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.