Rulada de vitel cu cascaval

Printeaza

Rulada de vitel cu cascaval din: cascaval, sunca, nucsoara, salvie, unt, carne de vitel, ceapa, sare, piper, ou, vin.

Ingrediente:Rulada_de_vitel_cu_cascaval

  • 20 g caşcaval
  • 40 g şuncă de porc
  • sare
  • piper
  • nucşoară
  • salvie
  • 20 g unt
  • 80 g toast alb
  • 400 g cotlet de viţel
  • 300 g pulpă de viţel
  • 20 g ceapă albă
  • 1 ou
  • 10 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă, se taie mărunt şi se căleşte cu unt aromat cu salvie, până când devine translucidă. Feliile de toast se înmoaie în vin alb. Caşcavalul se taie în cubuleţe.

Se realizează farsa de carne din pulpă de viţel care se trece prin la maşina de tocat şi se amestecă cu ceapa călită, oul, feliile de toast, caşcavalul cubuleţe, sare, piper şi nucşoara.

Cotletul de viţel se taie pe lungime, se întinde cu ajutorul unui ciocan de şniţele, se condimentează cu sare şi piper, după care se întinde peste toată suprafaţa acestuia şunca feliată şi, uniform, umplutura din carne cu caşcaval.

Se rulează şi se leagă apoi cu sfoară de bumbac, se colorează în tigaie încinsă şi se continuă coacerea la cuptor timp de 25 minute la temperatura de 175 °C.

Se serveşte atât caldă, cât şi rece.

Rulada de vitel cu cascaval

Rulada_de_vitel_cu_cascaval

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.