Ruladă de vitel cu cascaval si ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada cu: pulpa de vitel, sunca, cascaval, ciuperci, spanac, ou, pesmet, ceapa, vin, unt, ulei, cimbru.

Ingrediente:

  • 1 kg pulpă de viţel
  • 150  g şuncă
  • 3 linguri de caşcaval  ras
  • 150 g ciuperci
  • 100 g spanac fiert
  • 1 ou
  • 1 lingură pesmet
  • 1 ceapă
  • 100 ml vin
  • 1/2 lingură unt
  • 3 linguri ulei
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, le speli şi le tcoci felii subţiri, apoi le înăbuşi în unt.

Adaugi, la final, şunca tocată, spanacul la fel, iaar când se răceşte puţin compoziţia, adaugji oul, caşcavalul şi pesmetul.

Tai car­nea şii faci o folie mare şi subţire, o presari cu cirmbru şi condimente după gust şi întinzi  umplutura, condimentată şi ea, apoi rulezi strâns. Legi bine cu aţă rulada sau o prinzi cu scobitori.

Mai presari piper şi alte con­dimente după preferinţă, apoi pui rulada în tavă, împreună cu felii de ceapă şi apă.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Rulada de vitel umpluta cu legume

Rulada de vitel umpluta cu legume

Rulada de vitel umpluta cu legume din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: o bucată pulpă de viţel 500 g ciuperci 2 cepe 2 linguri ulei 100 g unt 200 ml vin alb pătrunjel un praf rozmarin cimbru un praf sare un praf piper   Mod de preparare: Carnea […]

Rulada de vitel umpluta

Rulada de vitel umpluta din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: o bucată pulpă de viţel de 1,2 kg 500 g ciuperci proaspete 2 cepe 2 linguri ulei 100 g unt 200 ml vin alb pătrunjel un praf rozmarin cimbru un praf sare un praf piper   Mod […]

 

Rulada Na Zaru

Reteta zilei: Rulada de vitel

Rulada de vitel din: unt, ulei, praz, telina, pesmet, patrunjel, vitel, sare, piper. Ingrediente:  25gr unt 1 lingura ulei 1 fir praz, tocat 1 tulpina telina, tocata 50gr pesmet 50gr patrunjel 900gr vitel sare si piper   Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 180C. Incalziti uleiul si untul intr-o tigaie, Gatiti prazul si telina cateva […]

 

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Carnea de vitel mi se pare prea atoasa

  2. Este putin atoasa, dar este si mai buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.