Rulada umpluta cu cascaval

Printeaza

Rulada umpluta cu cascaval

Ingrediente:Rulada umpluta cu cascaval

  • 5 ouă mari
  • 1/2 cană ulei
  • 1/2 l lapte
  • un pic de sare
  • 1-1/4 cană de făină albă, proaspăt cernută, afânată

 

Mod de preparare:

Pui la fiert laptele cu uleiul şi sarea. Când fierb torni deodată făina, amesteci energic ca să nu se formeze cocoloaşe şi laşi să dea 3-4 clocote, amestecând mereu.

Când compoziţia s-a răcit, pui pe rând câte un gălbe­nuş până le încorporezi pe toate, apoi pui şi cele 5 albuşuri bătute spumă.

Ungi tava de aragaz cu unt şi o tapetezi neapărat cu făină. Torni în tavă compoziţia, o bagi în cuptorul încins înainte cu 15 minute şi o coci la foc potrivit 35-40 de minute.

Când este aurie o scoţi şi o răstorni pe o coală de celofan udată cu apă rece şi stoarsă în mâini sau pe un prosop de bucătărie umezit.

Rulezi uşor. După câteva minute desfaci rulada pe un platou, presari deasupra 300 g caşcaval ras şi o rulezi din nou, aşezând-o pe un platou. O serveşti caldă, ca aperitiv.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • rulada umpluta cu cascaval

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.