Rulada speciala cu peste

Printeaza

O reteta simpla de rulada speciala cu peste din: cartofi, branza de vaci, peste, ardei gras, patrunjel, branza rasa si putin iaurt.

Ingrediente:Rulada speciala cu peste

  • 1 kg cartofi
  • 250 g brânză de vaci
  • 600 g peşte
  • 2 linguri ardei gras verde
  • 1 lingură pătrunjel tocat mărunt
  • 3 linguri brânză rasă
  • puţin iaurt

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în coajă, se lasă să se răcească, se curăţă şi se amestecă bine cu brânza dulce, subţiată înainte cu puţin iaurt. Se amestecă până ce aluatul nu se mai lipeşte de degete şi se întinde pe o hârtie bine unsă cu grăsime.

Se amestecă peştele fiert, tocat mărunt, fară oase, capete, cozi, aripioare şi pieliţe, cu pătrunjelul şi ardeiul tocat şi se întinde peste aluat. Se presară brânza rasă şi se rulează. Se pune rulada în frigider şi se serveşte a doua zi, tăiată în porţii, cu o garnitură de vegetale.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.