Ruladă de spanac umplută cu şuncă de curcan

Printeaza

O reteta de rulada de spanac umpluta cu sunca de curcan din: frunze de spanac, faina, amidon, usturoi, sare, piper, oua si sunca de curcan.

Ingrediente:Ruladă de spanac umplută cu şuncă de curcan

  • 300 g frunze de spanac
  • 100 g faina
  • 2 linguri amidon
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 5 oua
  • 4 felii sunca de curcan

 

Mod de preparare:

Se curăţă spanacul şi se taie fâşii. Se amestecă făina cu amidonul. Se curăţă ustu­roiul şi se pisează cu sare şi piper. Se separă ouăle; într-un castron se amestecă gălbenu­şurile cu usturoi şi cu compoziţia de făină. Se adaugă spanacul şi se înglobează, urmat de albuşurile bătute.

Se încălzeşte cuptorul la 160 °C. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt şi se reparti­zează aluatul; se coace 15-17 min. Se scoate din cuptor, se aşază felii de şuncă şi se rulea­ză imediat, cu grijă. Se taie rulada felii cu un cuţit ascuţit şi feliile se fixează cu scobitori.

Ruladă de spanac umplută cu şuncă de curcan

Ruladă de spanac umplută cu şuncă de curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.