Rulada cu smantana

Printeaza

Rulada cu smantana din: unt, cascaval, smantana, faina, oua, sare, ciuperci, ardei, ceapa, marar, sare, piper, ulei, branza, mazare.

Ingrediente:Rulada cu smantana

  • 50 g unt pentru uns blatul
  • 100 g caşcaval sau parmezan
  • 3 linguri smântână
  • 3 linguri făină
  • 3 ouă
  • sare

Umplutura 1:

  • 500 g ciuperci
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ceapă roşie
  • 1 legătură mărar
  • 1 lingură smântâna
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de ulei

Umplutura 2:

  • 300 g brânză dulce de vaci
  • 100 g mazăre din conservă

Mod de preparare:

Se prepară umplutura 1: se toacă ceapa şi ardeiul. Se taie mărunt ciupercile şi se călesc; se adaugă mărar tocat şi se lasă să se răcească.

Pentru blat, se separă ouăle. Se amestecă gălbenuşurile cu făina şi smântână, apoi se încorporează albuşurile bătute spumă, amestecând uşor.

Se coace într-o tavă tapetată cu hârtie de copt cca 15-20 min. Apoi blatul se răstoarnă pe un prosop ud.

Pentru umplutura 2, se amestecă brânza cu mazărea şi puţină sare.

Peste blatul care se află pe prosopul umed, se pun câteva feliuţe de unt şi caşcavalul ras, se aşază umplutura 1, apoi umplutura 2.

Se rulează în prosop şi se aşază rulada într-o tavă de cozonac. Se dă la frigider până a doua zi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.