Rulada rapida cu gem

Printeaza

Rulada rapida cu gem din: oua, zahar, faina, sare, gem, zahar pudra.

Ingrediente:Rulada_rapida_cu_gem

  • 4 ouă
  • 75 g zahăr
  • 80 g făină
  • un praf sare

Pentru umplutură:

  • gem, după gust

Pentru servit:

  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Gălbenuşurile se freacă bine cu zahărul pentru a obţine o cremă albă. Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare.

Peste crema de gălbenuş se pune făina, se amestecă şi se adaugă spuma. Aluatul se toarnă în tava de copt unsă şi tapetată cu hârtie. Se coace 10 minute.

Se scoate pe un şervet umezit, se rulează şi se lasă a$a să se răcească. Se desface, se pune gemul, se rulează din nou şi se lasă peste noapte. Se serveşte a doua zi cu zahar pudra presarat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.