Rulada de porc cu praz

Printeaza

Rulada de porc cu praz din: muschi de porc, praz, unt, mustar, sunca, spanac, smantana, chili, otet, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:

  • 8 fire de praz
  • 2 linguri unt
  • 1 muşchi de porc
  • 4 linguri muştar iute
  • 4 felii şuncă afumată
  • 8 frunze de spanac
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 200 ml smântână
  • 400 ml supă de vită
  • praf de chili
  • 1 lingură oţet balsamic
  • 1 fir rozmarin
  • 1 fir cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă prazul, partea albă se toacă rondele şi se căleşte în unt. Carnea, fasonată pentru ruladă, se unge cu muştar, deasupra se pun şunca, frunze de spanac şi prazul călit.

Se rulează şi se fixează cu scobitori.

Se încinge uleiul şi se prăjeşte rulada; se sărează şi piperează după gust, apoi se aşază într-o tavă unsă, care se dă la cuptorul încins.

Se amestecă smântână cu supa de vită, se adaugă sare, piper, chili, oţetul balsamic, apoi se toarnă peste ruladă şi se dă la cuptor 30-40 de minute.

Spre final se presară verdeţurile tocate mărunt şi se mai coace 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.