Rulada picanta de vitel

Printeaza

Rulada picanta de vitel din: pulpa de vitel, ulei, supa, vin, gogosari murati, usturoi, oregano, busuioc, ardei gras, dovlecel, vinete, cartofi, sare.

Ingrediente:Rulada_picanta_de_vitel

  • 1 kg pulpă de viţel
  • 2 linguri ulei
  • 250 ml supă de carne
  • 100 ml vin alb
  • 2 gogoşari muraţi
  • 2 căţei de usturoi
  • oregano uscat
  • busuioc uscat
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 dovlecel
  • 1 vânătă mică
  • 2 cartofi
  • sare

 

Mod de preparare:

Intinde pulpa de viţel, se bate uşor cu ciocanul de şniţele, se unge cu ulei şi cu usturoi pisat şi se presară cu, piper, oregano şi busuioc uscat, după gust.

Se aşază gogoşarii tăiaţi fâşii şi se rulează felia de carne cu umplutura în interior. Se prinde la capete cu scobitori sau se leagă cu sfoară alimentară şi se aşază într-o tavă.

Se toarnă supa de carne, se adaugă restul de ulei, se acoperă cu folie de aluminiu şi se pune tava la cuptor pentru circa 40 de minute. Intre timp, se curăţă legumele şi se taie cubuleţe, mai puţin cartofii, care se taie felii mai groase.

Se scoate tava din cuptor, se îndepărtează folia de aluminiu, se adaugă legumele în tavă şi vinul, apoi se pune din nou la cuptor, pentru încă 25-30 de minute, până când legumele sunt bine pătrunse şi rulada rumenită.

Se serveşte caldă, tăiată felii, alături de legume.

 

Rulada picanta de vitel

Rulada_picanta_de_vitel

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine rulada de vitel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.