Rulada in sos de rosii

Printeaza

Rulada in sos de rosii din: pulpa de porc, ceapa, ardei, morcov, rosii, sos de rosii, bacon, vin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulada in sos de rosii

  • 1 kg pulpă de porc
  • 1 ceapă
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 200 g roşii descojite
  • 10 felii bacon
  • 200 ml vin roşu
  • 300 ml suc de roşii
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toci ceapa şi morcovul şi le căleşti 5 minute în ulei. Adaugi ardeiul tăiat şi roşiile descojite şi tocate, sare si piper si tii până scade sosul.

Tai carnea şi o baţi cu ciocanul pentru a o frăgezi. Adaugi sare şi piper după gust şi aşezi feliile de bacon. Torni umplutura peste carne, rulezi şi o legi cu sfoară.

Aşezi rulada în tavă, torni vinul şi sucul de roşii, o acoperi cu o folie şi o dai la cuptor o oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.