Rulada din pulpa de vitel

Printeaza

Rulada din pulpa de vitel din: ficat de pasare, pulpa de vitel, bacon, unt, patrunjel verde, cartofi, piper, boia, sare, ulei.

Ingrediente:Rulada_din_pulpa_de_vitel

  • 5 bucati ficat de pasare
  • 600 g pulpa de vitel
  • 6 felii de bacon
  • 100 g unt
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3 cartofi
  • piper
  • boia
  • sare
  • 150 ml ulei

 

Mod de preparare:

Tai pulpa cu un cuţit ascuţit, astfel încât să obţii o bucată cât mai mare. O ambalezi într-o folie alimentară şi o baţi uşor cu ciocanul pentru şniţele. Inăbuşi ficăţeii în 30 g unt topit.

Presari bucata de carne cu sare şi piper, aşezi frunzele de pătrunjel şi ficăţeii, pe latura mai lungă.

Rulezi strâns, apoi îmbraci ruloul în felii lungi de bacon. Legi rulourile cu sfoara sau le prinzi cu scobitori, ca sa nu se desfaca ruloul.

Calesti rulada in restul de unt topit, apoi o asezi intr-o tava, o ungi cu unt si o  coci timp de aproximativ 30 de minute.

Pentru garnitură, fierbi cartofii fără să-i cureţi de coajă. Ii decojeşti şi îi tai în sferturi, pe lungime.

După ce i-ai presărat cu sare şi boia, îi prăjeşti în ulei. Serveşti rulada şi cartofii alături de un vin roze.

Celor care nu doresc să se îngraşe, le-ar fi mai potrivită o garnitură de salată verde ori de legume verzi înăbuşite.

Rulada din pulpa de vitel

Rulada_din_pulpa_de_vitel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.