Rulada din piept de rata cu mere

Printeaza

Rulada din piept de rata cu mere din: piept de rata, mere, ciuperci, ulei, cimbru, marar, ou, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_din_piept_de_rata_cu_mere

  • 800 g piept de rata
  • 2 mere
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 100 ml ulei
  • 2 fire cimbru
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe, spălaţi-o şi stergeţi-o cu şerveţele. Tăiaţi-o astfel încât să obţineţi o foaie de circa 1 cm grosime şi presăraţi-o cu sare şi piper.

Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le şi tocaţi-le mărunt. Merele curăţate de coajă şi spălate, tăiaţi-le în cubuleţe.

Căliţi ciupercile până când zeama se evaporă. Puneţi apoi cubuleţele de mere şi căliţi-le împreună cu ciupercile încă 2-3 minute. Adăugaţi cimbrul şi mărarul tocate mărunt şi luaţi vasul de pe foc. Când acestea s-au răcit amestecaţi-le cu caşcavalul ras şi cu oul.

Potriviţi de sare şi piper.întindeti compoziţia obţinută pe foaia de came, rulaţi-o cu grijă şi legaţi-o cu sfoară alimentară sau prindeţi-o cu scobitori.

Puneţi rulada astfel pregătită într-o tavă în cuptorul încins şi coaceţi-o la foc potrivit aproximativ 60 de minute până când se rumeneşte frumos.

Serviţi-o caldă, tăiată în felii de circa 5 cm grosime.

Rulada din piept de rata cu mere

Rulada_din_piept_de_rata_cu_mere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.