Rulada din piept de pui cu cascaval

Printeaza

Rulada din piept de pui cu cascaval din: piept de pui, bacon, cascaval, oua, ardei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Rulada din piept de pui cu cascaval

  • 600-700 g file din piept de pui
  • 150-200 g bacon
  • 300 g caşcaval
  • 4 ouă
  • sare
  • piper
  • ardei roşu
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Feliile din piept de pui se bat uşor şi se presară cu sare şi piper. Caşcavalul se dă pe răzătoarea mare, ouăle se bat şi se asezonează cu sare şi piper.

Se tapetează o formă de guguluf cu felii de bacon în aşa fel încât feliile să fie puţin suprapuse. Se pun 2 linguri de ou bătut, apoi un rând de felii de pui, se presară caşcaval ras şi se stropeşte cu ou bătut.

Se continuă stratificarea până ce se termină toate ingredientele, se încheie cu caşcaval şi ou. Se introduce forma în cuptorul preincălzit la 200 grade şi se coace 30-40 minute.

Se scoate forma, zeama lăsată de came se strecoară, după care rulada se răstoarnă pe un platou termorezistent şi se pune înapoi in cuptor pentru 5-10 minute ca să capete o crustă aurie.

Se ornează cu ardei roşu şi frunze de pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.