Rulada din piept de curcan in sos picant

Printeaza

Rulada din piept de curcan in sos picant din: piept de curcan, carne tocata, sare, piper, ulei, pesmet, rosii, gogosari, boia dulce, boia iute, ulei de masline, usturoi, frunze de busuioc.

Ingrediente:Rulada_din_piept_de_curcan_in_sos_picant

  • 1 piept de curcan
  • 300 g carne tocată
  •  sare
  •  piper
  •  ulei
  • 100 g pesmet
  • 3 linguri ulei
  • 500 g roşii
  • 3 gogoşari
  • 1 ardei iute roşu
  •  boia dulce
  •  boia iute
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 4-5 căţei usturoi
  • 2-3 frunze busuioc

 

Mod de preparare:

Se desface pieptul de curcan cu un cuţit, se bate cu ciocanul de şniţel, se condimentează cu sare şi piper, se stropeşte cu puţin ulei, se rulează şi se lasă la rece. Separat, se căleşte carnea tocată, se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să se răcească puţin. Carnea de curcan se întinde, se umple cu tocătura şi se rulează.

Ruloul se trece prin pesmet şi se bagă în cuptorul încins. Între timp, se prepară sosul picant din roşii, gogoşari, usturoi, ardeiul iute, boia dulce, boia iute şi ulei de măsline şi se lasă să dea în câteva clocote.

Ruloul se scoate din tavă, se feliază şi se serveşte cu sosul picant. Se ornează cu frunzuliţe de busuioc.

Rulada din piept de curcan in sos picant

Rulada_din_piept_de_curcan_in_sos_picant

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.