Rulada din omleta cu morcov

Printeaza

Rulada din omleta cu morcov din: oua, morcovi, dovlecel, ardei, patrunjel, faina, sare, piper, ulei, branza, ceapa, marar, unt.

Ingrediente:rulada_din_omleta_cu_morcov

  • 6 ouă
  • 2-3 morcovi tineri
  • 1 dovlecel mic
  • 1/2 ardei roşu
  • 1 legătură mică pătrunjel verde
  • 1 lingură făină
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri ulei

Pentru umplutură:

  • 400 g brânză dulce
  • câteva codiţe de ceapă verde
  • 1 legătură mărar verde
  • sare
  • 1 cub de unt

 

Mod de preparare:

Pregăteşti omleta aşa: într-un castron baţi ouăle cu puţină sare, adaugi morcovii daţi pe răzătoarea mare, dovlecelul ras fin şi stors, ardeiul şi verdeaţa fin tocate, făina şi condimentele, încingi uleiul într-o tigaie mare şi coci omleta.

O răstorni pe un şervet de bucătărie curat şi uşor umezit şi o rulezi împreună cu prosopul.

Pregăteşti umplutura aşa: Amesteci într-un bol brânza cu untul moale. Adaugi verdeaţa fin tocată şi condimentezi după gust.

Derulezi omleta şi întinzi umplu­tura, lăsând marginile libere. în centrul omletei, poţi să pui un şir de morcovi tineri fierţi.

Rulezi strâns şi păstrezi rulada în frigider pentru 1-2 ore, după care o tai în felii şi o aşezi pe un platou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.