Rulada din muschi de porc umpluta cu legume

Printeaza

Rulada din muschi de porc umpluta cu legume din: muschi de porc, ciuperci, porumb, broccoli, conopida, rondele de morcovi, ulei de susan, sare, piper alb, boia dulce, oregano, vin alb.

Ingrediente:Rulada_din_muschi_de_porc_umpluta_cu_legume

  • 1 kg muschi de porc
  • 1 borcan (400 g) ciuperci conservate
  • 200 g porumb din conserva
  • 1 pachet (400 g) amestec de legume congelate (broccoli, conopida, rondele de morcovi)
  • 4 linguri ulei de susan
  • sare
  • piper alb macinat
  • boia dulce
  • oregano uscat macinat
  • 1 pahar vin alb

 

Mod de preparare:

Tai muşchiul cât mai subţire, apoi îl baţi cu ajutorul ciocanului pentru şniţele. Il ungi cu ulei şi îl presari cu sare şi condimente. Inăbuşi puţin legumele congelate, în uleiul rămas, până se decongelează. Le laşi să se răcească şi le repartizezi uniform pe suprafaţa cărnii. Presari apoi ciuperci şi porumb. Rulezi şi prinzi cu sfoară.

Torni într-o tavă vinul diluat cu 150 ml apă şi uleiul rămas de la înăbuşit legume. Aşezi în tavă rulada din carne. Introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu. La fiecare 10 minute, scoţi tava şi stropeşti rulada cu sosul.

Când rulada e gata, îndepărtezi sfoara şi tai preparatul călduţ, în rondele groase de 2 cm. Le serveşti cu murături sau cu o garnitură de legume verzi.

Rulada din muschi de porc umpluta cu legume

Rulada_din_muschi_de_porc_umpluta_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.