Rulada din fulgi de ovaz cu cartofi si carnati

Printeaza

Rulada din fulgi de ovaz cu cartofi si carnati din: fulgi de ovaz, faina, praf de copt, margarina, late, cartofi, carnati, sare, piper, nucsoara.

Rulada_din_fulgi_de_ovaz_cu_cartofi_si_carnati

Ingrediente pentru aluat:

  •  175 g făină
  • 1 linguriţă cu praf de copt
  • 125 g unt sau margarină pentru copt
  • 60 g fulgi de ovăz zdrobiţi
  • puţin lapte

Ingrediente pentru umplutura: 

  • 175 g cartofi fierţi
  • 250 g cârnaţi de porc (gen Cumberland)
  • sare şi piper negru proaspăt măcinat
  • nucşoară

Mod de preparare:

Pentru umplutură: zdrobeşte cartofii şi amestecă-i cu carnea din cârnaţi.

Presară sare şi piper după gust şi adaugă nucşoara. Formează un rulou cu diam. de 6 cm.

Pentru aluat, amestecă făina cu praful de coptîntr-un bol, apoi cu grăsimea.

Adaugă fulgii de ovăz şi amestecă totul cu apă până obţii un aluat elastic. Preîncălzeşte cuptorul la 200 C.

Intinde aluatul pe o suprafaţă presărată cu făină până obţii o formă dreptunghiulară.

Pune peste aluat, într-o margine, umplutura rulată. Acoperă cu aluatul rămas. Presează marginile ruladei.

Unge rulada cu lapte şi coace-o timp de 30-40 de minute până aluatul devine galben.

Tai-o în felii şi serveşte cu salată verde.

Rulada din fulgi de ovaz cu cartofi si carnati

Rulada_din_fulgi_de_ovaz_cu_cartofi_si_carnati

Pofta buna!

 


 

Poate te intereseaza si:

 

Rulada cu fulgi de ovaz

Rulada cu fulgi de ovaz

Rulada cu fulgi de ovaz din: ulei, faina, verdeata, ceapa, fulgi de ovaz. Ingrediente: 200 ml apă 100 ml ulei 300 g făină sare 4 legături verdeaţă ceapa verde 50 ml ulei 3 linguri fulgi de ovăz   Mod de preparare: Se face o foaie de aluat din 200 ml apă, 100 ml ulei, 300 g […]

Rulada cu fulgi de ovaz si curmale

Rulada cu fulgi de ovaz si curmale din: fulgi de ovăz, unt de cocos, curmale, ulei, nuci, pudră de roşcove, miere. Ingrediente pentru blat: 300 g fulgi de ovăz 50 g unt de cocos 200 g curmale 1 linguriţă ulei pen­tru uns folia Ingrediente pentru cremă: 100 g curmale 200 g nuci 50 g unt de cocos 50 g […]

 

Ruladă cu ciuperci, fulgi de ovaz si cascaval

Ruladă cu ciuperci, fulgi de ovaz si cascaval

Ruladă cu ciuperci, fulgi de ovaz si cascaval din: margarina, drojdie, miere, sare, faina, ciuperci, ceapa, fulgi de ovaz, vegeta, marar, oregano, cascaval. Ingrediente: 200 margarină 25 g drojdie 1 linguriţă miere sare făină cât cuprinde Pentru umplutură: 1 kg ciuperci 2 cepe 1 ou 1-2 linguri fulgi de ovăz 1 linguriţă vegeta 1 legătură […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.