Rulada din fleica de porc cu kaizer si carnati

Printeaza

Rulada din fleica de porc cu kaizer si carnati din: fleică, mar, miere, mustar, sare, piper, kaizer afumat, carnati afumati, ulei, vin.

Ingrediente:Rulada_din_fleica_de_porc_cu_kaizer_si_carnati

  • 1-1 1/2 kg fleică
  • 1 măr
  • 3 linguri miere
  • 5-6 linguri muştar
  • sare
  • piper
  • 100 g kaizer afumat
  • 3-4 cârnaţi afumaţi
  • circa 100 ml ulei
  • 1 cană vin

Mod de preparare:

O aşezi într-o tavă cu ulei, acoperi tava cu folie de aluminiu şi introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu. Aşezi cârnaţii pe lungimea bucăţii de carne, rulezi şi legi bucata cu sfoară, ca să nu se desfacă. Alegi o fleică sau două cât mal întinse şi care au muşchi.

Razi mărul şi îl amesteci împreună cu mierea, muştarul, puţină sare şi piper după gust. Baţi bine carnea şi o ungi cu amestecul pregătit. O ambalezi într-o folie de polietilenă şi o păstrezi astfel timp de 2 zile în fri­gider, ca să se fezandeze.

Crestezi fleica şi o împă­nezi cu bucăţele de afumătură. După 1/2 oră, scoţi tava, ridici cu grijă folia, torni vinul şi continui să coci rulada la foc iute, 15 minu­te.

Scoţi folia, stropeşti rulada cu sosul din vas şi o mai laşi la cuptor 20 de minute, ca să se rume­nească frumos. Când s-a mai răcit, tai în felii groa­se de 1 1/2 – 2 cm.  O serveşti alături de mură­turi şi de garnitura prefe­rată.

Rulada din fleica de porc cu kaizer si carnati

Rula_din_fleica_de_porc_cu_kaizer_si_carnati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.