Ruladă din carne tocată in foi de varză dulce

Printeaza

Ruladă din carne tocată in foi de varză dulce din: varza dulce, carne tocata, ardei, ceapa, usturoi, smantana, sunculita, paine, oua, morcovi, telina, sare, piper.

Ingrediente:Rulada din carne tocata în foi de varza dulce

  • 8 foi de varză dulce
  • 500 g carne tocată
  • 1 ardei roşu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri smântână
  • 100 g şunculiţă
  • 1 felie pâine
  • 4 ouă
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, ardeii şi usturoiul, le tai mărunt şi le căleşti împreună, apoi fierbi 3 ouă.

După ce s-au înmuiat legumele, le adaugi în carnea tocată împreună cu pâinea înmuiată şi presată bine, smântână şi oul rămas, sare şi piper după gust şi omogenizezi compoziţia.

Speli varza, o opăreşti în apă cu sare câteva minute, apoi o scurgi şi aşezi foile astfel încât să formeze o foaie mai mare dreptunghiulară.

Tai şunculiţă felii subţiri şi le aşezi peste varză, apoi întinzi compoziţia de came, pui ouăle fierte în şir şi rulezi totul.

 

Rulada din carne tocata în foi de varza dulce1

 

Cureţi morcovii şi ţelina şi le tai bucăţi.

Aşezi rulada pregătită într-un vas rezistent la cuptor, pui legumele tăiate, torni o cană de supă fiartă cu 1 lin­guriţă condiment şi dai vasul la cuptor pentru 45-50 de minute.

 

Ruladă din carne tocată în foi de varză dulce

 

Rulada din carne tocata în foi de varza dulce

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.