Ruladă din carne de vită in aluat

Printeaza

Ruladă din carne de vită in aluat

 

Ingrediente:   Rulada din carne de vita în aluat

  • 750 g carne de vită
  • 3 cepe
  • 250 ml ulei
  • 250 g făină
  • 3 ouă
  • 100 g unt
  • 100 ml lapte
  • 1 lin­guriţă sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai, carnea o speli şi o tai bucăţele, apoi le pui pe toate să se rumenească în ulei. Potriveşti gustul de sare şi piper şi când s-au rumenit le dai deoparte.

Pregăteşti apoi aluatul: amesteci făina cu untul şi laptele, pui sare după gust şi frămânţi până obţii un aluat elastic din care întinzi o foaie.

Pui carnea şi ceapa scurse bine de ulei, rulezi, aşezi rulada într-o tavă unsă cu margarină şi o dai la cuptor pen­tru 30 de minute. în acest timp, fierbi ouăle tari, le cureţi, le tai mărunt şi le amesteci cu sosul rămas de la carne şi puţină zeamă de lămâiie.

După ce s-a copt rulada, o laşi să se răcească, apoi o tai felii şi o serveşti cu salată verde si sosul de ouă.

Ruladă din carne de vită în aluat

Rulada din carne de vita în aluat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.