Rulada din branza de vaci

Printeaza

Rulada din branza de vaci

Ingrediente:Rulada din branza de vaci

  • 250 g branza
  • 1/2 pachet unt
  • 2 linguri cu nuci pisate
  • 6-8 catei de usturoi
  • 1/2 lamaie
  • 4 linguri verdeata (patrunjel si marar)

 

Mod de preparare:

Branza de vaci se freaca bine cu untul, se adauga nucile pisate, usturoiul pisat, sare si piper. Se amesteca totul foarte bine. Apoi se adauga sucul de la 1/2 lamaie si verdeata.

Se asaza totul pe un celofan si se ruleaza. Se pune seara la rece iar a doua zi se taie felii, care se infrumuseteaza cu verdeata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.