Rulada delicioasa cu ciocolata

Printeaza

Rulada delicioasa cu ciocolata din: oua, zahar pudra, unt, sare, zahar vanilat, faina, ciocolata cu lapte, cacao, frisca si sare.

Ingrediente:

pentru blat:

  • 4 oua
  • 3 linguri zahar pudra
  • 4 linguri unt topit
  • un praf sare
  • un plic zahar vanilat
  • 3 linguri rase de faina

pentru crema:

  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 2 linguri cacao
  • 6-8 linguri frisca lichida
  • un praf sare
  • 150 g unt

 

Mod de preparare:

Se separă ouăle. Albuşurile se bat spumă cu zahărul pudră. Se adaugă gălbenuşurile freca­te cu sare şi untul topit. Făina se adaugă la final. Se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coace la 130°C.

Se rupe ciocolata bucăţi, se adaugă cacaua şi frişca lichidă şi se fierb la baie de aburi. Separat, se freacă untul spumă. După ce s-a răcit crema de ciocolată, se freacă cu untul.Se scoate foaia, se rulează într-un prosop şi, după ce s-a răcit, se întinde crema. Se rulează şi se serveşte.

Rulada delicioasa cu ciocolata

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.