Rulada de spanac cu branza si somon

Printeaza

Rulada de spanac cu branza si somon din: spanac, chifle, pesmet, oua, sare, piper, lapte, unt, file de somon, branza de vaci, iaurt, sare, piper alb, gelatina, marar, patrunjel.

Ingrediente:Rulada_de_spanac_cu_branza_si_somon

rulada de spanac:

  • 500 g spanac congelat, tocat
  • 2 chifle
  • 1 lingura pesmet
  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 4 linguri lapte
  • 20 g unt

umplutura:

  • 200 g file de somon
  • 400 g branza de vaci
  • 100 g iaurt
  • sare
  • piper alb
  • 3 foi gelatina
  • 200 g smantana
  • 2 linguri marar tocat
  • 1 lingura patrunjel tocat

 

 

Mod de preparare:

Spanacul se decongelează şi se scurge. Chiflele se în¬moaie în apă, se scurg şi se amestecă cu spanacul tocat. Se bat ouăle, Se adaugă: pesmetul, gălbenuşurile, sare, piper şi nucşoară.

Se adaugă albuşurile bătute, laptele, untul şi se amestecă bine.

Aluatul se coace 15 minute.Se topeşte gelatina în apă. Somonul se taie bucăţele. Brânza de vaci se amestecă cu iaurtul, verdeţurile, sare şi piper, smântână.

Peste aluat, se întinde brânza şi se pune somonul. Se rulează şi se pune la rece, cca 2 ore.

Rulada de spanac cu branza si somon

Rulada_de_spanac_cu_branza_si_somon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.