Rulada de sorici la saramura

Printeaza

 

Tai şoriciul fâşii subţiri de 10-20 cm, le rulezi foarte bine şi le legi strâns cu aţă. Separat, faci o saramură de apă cu sare – la 1 kg de apă pui 2-3 linguri de sare, 3-4 boabe de piper, 3-4 frunze de dafin şi o torni (când s-a răcit) într-un bor­can de sticlă de 2 l, peste ruladele aşezate în picioare.

Le laşi în saramură atât cât doreşti. Le serveşti la aperitiv tăindu-le feliuţe (rondele) de 1 cm.

Rulada de sorici la saramura

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • sorici in saramura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.