Rulada de pui cu sos de iaurt

Printeaza

Rulada de pui cu sos de iaurt din: piept de pui, jambon, spanac, ardei, cascaval, iaurt, lamaie.

Ingrediente:Rulada de pui cu sos de iaurt

  • 1 felie piept de pui
  • 4 felii jambon afumat
  • 2 linguri spanac călit
  • 1 ardei gras roşu, tăiat bastonaşe
  • 1 ardei gras galben, tăiat bastonaşe
  • 2-3 bastonaşe caşcaval
  • 100 g iaurt gras
  • coajă rasă de lămâie
  • 1 linguriţă zeamă de lămâie
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare, după gust
  • piper, după gust

 

Mod de preparare:

Baţi uşor pieptul de pui acoperit cu folie alimentară. Separat, întinzi 2 folii de aluminiu şi aşezi feliile de jambon, una lângă alta, cu marginile suprapuse.

Peste jambon pui carnea, o dai cu sare şi piper. Aşezi spanacul, netezeşti şi pui pe lungime caşcavalul şi ardeii graşi. Rulezi şi strângi bine la capete, apoi fierbi ruloul 20 de minute.

Pentru sos, freci iaurtul cu uleiul, coaja şi zeama de lămâie cu sare şi piper, după gust îl serveşti alături de ruladă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.