Ruladă de pui cu samburi de pin

Printeaza

Ruladă de pui cu samburi de pin

Ruladă de pui cu samburi de pin

Ingrediente:

  • două bucăţi de piept de pui dezosat
  • 200 g orez
  • 50 g alune
  • 25 g sâmburi de pin
  • 80 g parmezan ras
  • două ouă
  • o salată verde
  • sare
  • piper roşu
  • ulei
  • seminţe de susan

 

Preparare:

Piepturile de pui se taie în felii şi se condimentea­ză. Se rulează şi se trec prin ouăle bătute, apoi prin alunele mă­cinate şi se prăjesc în ulei încins.

Orezul se căleşte, se acoperă cu apă, se condimentează şi se lasă să fiarbă. Când este gata, se amestecă bine cu parmezanul ras, se aşază pe farfurii, se adaugă rulourile de pui, frunzele de salată şi parmezanul ras.

Se presară sare, piper roşu şi sâmburi de pin şi de susan.

Ruladă de pui cu sâmburi de pin

Ruladă de pui cu sâmburi de pin.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place rulada de pui. Sper sa gasesc samburi de pin.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.