Ruladă de pui cu legume şi foi nori

Printeaza

Ruladă de pui cu legume şi foi nori: piept de pui, foaie noir, usturoi verde, morcov, ardei capia, ulei de masline, sare de mare, piper, orez.

Ingrediente:Ruladă de pui cu legume şi foi nori

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 foaie nori (o găseşti în magazinele cu produse naturale sau în unele supermarketuri)
  • câteva fire de usturoi verde
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • puţin ulei de măsline
  • seminţe de negrilică
  • sare de mare
  • piper
  • orez pentru garnitură

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui dezosat, spălat şi şters cu un şervet absorbant îl aşezi între două folii alimentare şi îl baţi puţin cu ciocanul de şniţele.

Usturoiul verde îl ames­teci cu uleiul de măsline, sare, piper şi pasezi totul cu ajutorul unui blender sau îl toci foarte mărunt, apoi îl amesteci cu puţin ulei de măsline.

Cureţi le­gumele, le speli şi le tai fâşii lungi.

Peste pieptul de pui aşezi usturoiul verde, legumele şi le condimen­tezi cu sare şi piper după gust.

Aşezi apoi foaia nori umezită cu puţină apă şi ru­lezi uşor. Prinzi rulada de pui cu şnururi de silicon, o aşezi într-o tavă.

Ceramică, o stropeşti cu puţin ulei de măsline, presari câteva seminţe de negrilică şi dai la cuptorul preîncăzlit la 180°C, pentru 20-25 de minute.

Laşi rulada câteva minute să se răcească, apoi o porţionezi.

Serveşti rulada cu garnitura de orez cu legume şi seminţe de negrilică.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.