Rulada de pui cu bacon si spanac

Printeaza

Rulada de pui cu bacon si spanac din: pui, mustar, bacon, ceapa, urzici/spanac, oua, usutroi, pătrunjel verde tocat, ulei, supă de legume/pui, făină, sare, piper negru.

Rulada_de_pui_cu_bacon_si_spanac

Ingrediente:

  • 1 pui (1,4 kg)
  • 1 lingură cu muştar
  • 100 g bacon
  • 1 ceapă
  • 250 g urzici/spanac
  • 2 ouă
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri cu pătrunjel verde tocat
  • 2 linguri cu ulei
  • 250 ml supă de legume/pui
  • 2 linguri cu făină
  • sare
  • piper negru

Mod de preparare:

Dezosează puiul şi pune carnea între două folii. Bate-o uşor cu ciocanul, presară deasupra sare şi piper şi unge-o cu muştar.

Taie cubuleţe baconul şi rumeneşte-le împreună cu ceapa tăiată fin. Adaugă urzicile/spanacul blansat si amesteca. Pune apoi ouăle, usturoiul zdrobit şi pătrunjelul.

Când amestecul a devenit uşor lipicios, dă-l deoparte şi lasă-l să se răcească. Unge bucata de carne cu amestecul de bacon şi urzici/spanac, rulează şi leagă cu aţă alimentară.

Rumeneşte rulada în uleiul încins, toarnă deasupra supa şi dă la cuptor pentru 50 de minute.

Scoate rulada şi ţine-o la cald, adaugă făina în sosul rămas şi dă-l într-un clocot. Feliază rulada şi serveşte-o cu garnitură de cartofi fierţi şi sos.

Rulada de pui cu bacon si spanac

Rulada_de_pui_cu_bacon_si_spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.