Rulada de porc cu orez si ardei gras

Printeaza

Rulada de porc cu orez si ardei gras din: ceafa de porc fara os, ceapa, ardei gras, morcov, orez, vin rosu, ulei, sare, piper si cimbru.

Ingrediente:Rulada_de_porc_cu_orez_si_ardei_gras

  • 2 bucati ceafa de porc fara os
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 100 g orez
  • 150 ml vin rosu
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Se curata legumele. Ceapa si ardeiul se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mica. Se incing 4 linguri de ulei, se prajesc legumele 1 minute, dupa care se adauga orezul. Se presara sare si piper dupa gust. Se adauga 300 ml apa sau supa si se firbe pana ce scade tot lichidul.

Intre timp bucatile de ceafa se bat si se freaca cu sare, piper si cimbru amcinat. Se pun pe masa de lucru, se intinde compozitia de orez pe fiecare si se ruleaza. Se leaga cu ata alimentara. Se pun ruladele intr-o tava unsa cu ulei, se stropesc cu vin si se coc 40 de minute la foc moderat.

Dupa ce s-au copt se indeparteaza ata si se taie felii.

Rulada de porc cu orez si ardei gras

Rulada_de_porc_cu_orez_si_ardei_gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.