Rulada de porc cu ciuperci si patrunjel

Printeaza

Rulada de porc cu ciuperci si patrunjel din: pulpa de porc, carne tocata, spanac, ciuperci, sare, ceapa, praz, castraveti murati, patrunjel, piper, ulei, foaie de copt.

Ingrediente:Rulada_de_porc_cu_ciuperci_si_patrunjel

  • 700 g pulpă de porc
  • 300 g carne tocată
  • 200 g spanac
  • 300 g ciuperci
  • sare
  • 1 ceapă
  • 1 tijă mică praz
  • 2 castraveţi muraţi
  • 2 legături pătrunjel
  • piper
  • ulei
  • foaie de copt
  • aţă alimentară

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi carnea, apoi o crestezi pe lung, ca să obţii o felie întinsă, suficientă pentru rulat. O baţi uşor, apoi o dai cu puţin ulei sare şi piper. Aşezi deasupra frunzele de spanac, spălate şi scurse de apă.

Amesteci carnea tocată fin cu ceapa şi cu prazul rondele, sare şi piper, după care o întinzi peste spanac. Tai în fâşii castraveţii muraţi şi ciupercile cubuleţe.

Le aşezi peste carnea tocată, iar deasupra presari pătrunjelul tocat fin. Rulezi cât mai strâns, o legi cu aţă alimentară şi o îmbraci în foaie de copt, umezită cu apă.

O pui într-o tavă unsă în care ai aşezat ciuperci şi o dai la cuptor, 30-40 de minute, după care renunţi la foaia de copt şi o mai laşi să se rumenească cât este nevoie. O serveşti cu sosul lăsat în tavă şi cu ciuperci.

Rulada de porc cu ciuperci si patrunjel

Rulada_de_porc_cu_ciuperci_si_patrunjel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.