Rulada de peste oceanic cu pilaf si raci

Printeaza

 Rulada de peste oceanic cu pilaf si raci

Ingrediente:Rulada de peste oceanic cu pilaf si raci

  • 1,400 kg peşte oceanic
  • 50 buc cozi de raci fierţi
  • 3 gălbenuşuri
  • 1/2 lămaie
  • sare
  • piper alb
  • 2 linguri de smantană
  • 150 g orez
  • 150 g unt
  • 1 ceapă
  • 1/2 l supă
  • 1/2 lingură de făină
  • zeamă de peşte

 

Mod de preparare:

Din fileuri se fac 14 rulade, se aşază intr-o cratiţă şi se fierb în apă, puţin vin, sare şi 20 g unt.

Se face un sos suprem din zeamă de peşte, 3 gălbenuşuri, unt, făină, smantană şi zeamă de lămaie.

Pilaful se face din orez, supă, unt, sare şi ceapă tocată şi se aşază pe platoul cu ruladele.

Se napează cu jumătate din sos şi se garniseşte cu raci. Restul de sos se serveşte la sosieră.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Un preparat foarte bun. Raci am gasit in hala la Obor. Bestiala carnea de la raci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.