Rulada de peste cu oua

Printeaza

Rulada de peste cu oua din: file de peste, marar, oua, cascaval, lamai, rondele de masline, ulei, marar, tarhon.

Ingrediente:Rulada_de_peste_cu_oua

  • 2 bucati file de peste
  • 2 legaturi de marar
  • 3-4 oua fierte tari
  • 100 g cascaval
  • 2 lamai
  • 200 g rondele de masline
  • 3 linguri ulei
  • marar
  • tarhon verde sau conservat in otet

 

Mod de preparare:

Speli mărarul, îl toci mărunt şi îl amesteci într-un castron cu tarhon după gust şi coaja rasă de lămâie. Fierbi ouăle tari, iar după ce le răceşti, le tai în rondele groase de 1 1/2 cm.

Aşezi pe o planşetă bucăţi lungi de sfoară de bucătărie, la o distanţă de 3 cm una de alta. Peste bucăţile de sfoară, aşezi o bucată de file pe care o presari cu sare şi piper după gust.

Aşezi ingredientele în straturi, astfel: 1/2 din mărarul tocat, rondelele de ouă, măslinele, caşcavalul ras, apoi din nou verdeaţă. Pui deasupra cea de-a doua bucată de file şi legi rulada cu sfoară.

Ungi cu ulei rulada şi tava în care o aşezi. Pui peste ruladă rondele fine de lămâie, o stropeşti cu zeama de lămâie şi o introduci în cuptorul încins, pentru 35-40 de mi-nute, timp în care, periodic, o stropeşti cu sosul care se formeaza.

Rulada de peste cu oua

Rulada_de_peste_cu_oua

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.