Rulada de peste cu legume – usor de preparat

Printeaza

Rulada de peste cu legume din: file de cod sau macrou, morcov, telina, cascaval, kaizer, ceapa, lamaie, patrunjel, sare, piper, unt.

Ingrediente: Rulada de peste cu legume

  • 800 g file cod sau macrou
  • 1 mor­cov
  • 1/2 ţelină
  • 1 felie caşcaval
  • 100 g kaizer
  • 1 cea­pă
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
  • unt

 

Mod de preparare:

Speli bucăţile de peşte, le usuci cu un prosop uscat, le stropeşti cu zeamă de lămâie şi le presari cu sare.

Cureţi morcovii şi ţelina şi le dai pe râzătoare, apoi razi şi caşcavalul şi le amesteci.

Tai cubuleţe kaizerul şi ceapa curăţată mărunt şi le adaugi peste legumele rase.

Pui şi pătrunjelul tocat, potriveşti de sare şi piper şi amesteci.

Baţi puţin fiecare bucată de peşte cu cio­canul de şniţele, pui o lingură din compoziţia de legume şi kaizer şi rulezi.

Prinzi rulourile cu sco­bitori şi le aşezi într-o cratiţă unsă cu ulei.

Pui pe fiecare rulou o bucăţică de unt, acoperi vasul cu o folie de aluminiu şi-l dai la cuptor pentru 20 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 


Poate te intereseaza si:

Rulada de carne cu spanac

Rulada cu peste si spanac

Rulada cu peste si spanac din: spanac, file de peste, ulei, usturoi, aluat foitaj, ou, sare, piper. Ingrediente: 500 g spanac 2 fileuri peşte 3 linguri ulei un căţel usturoi un pachet aluat foitaj un ou sare piper Mod de preparare: Intr-o tigaie cu o lingură de ulei încins se căleşte uşor usturoiul zdrobit nu […]

Ruladă de biban de mare şi somon afumat, cu varză

Rulada de peste umpluta cu legume

Rulada de peste umpluta cu legume din: lup de mare, cartofi, broccoli, ulei, sare, ardei iute, piper, rosii, busuioc. Ingrediente:  2 lupi de mare de aproximativ 350/400g fiecare 300g de cartofi 250g de broccoli ulei sare 1 ardei iute piper roşii cubuleţe pentru garnisit busuioc Mod de preparare: Curăţaţi şi filetaţi peştele îndepărtând toate oasele, […]

 

retete

Rulada de peste cu crevete

Rulada de peste cu crevete din: fileuri de sole, pastă de peşte, făină, unt, vin alb sec, creveţi decorticaţi, sos cu iz de peşte (sau mai bine de raci), mânătărci, oua, nucsoara, sare, piper, pătrunjel. Ingrediente: fileuri de la 2 sole frumoase 60 g pastă de peşte 1 lingură de făină unt cât 2 nuci 1/2 pahar de vin alb sec 200 g […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. A iesit buna rulada de peste? vreau s-o fac si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.