Ruladă de pandişpan cu salată verde, şuncă, brânză dulce şi porumb
PrinteazaRuladă de pandişpan cu salată verde, şuncă, brânză dulce şi porumb din: oua, praf de copt, faina, sare, branza dulce, unt, smantana, sare, piper, chimen, frunze de salata, ardei gras, sunca.
pentru blat:
- 5 oua
- 1/2 plic praf de copt
- 5 linguri faina
- un praf de sare
pentru umplutura:
- branza dulce
- 150 g unt
- 100 g smantana
- sare
- piper
- chimen macinat
- frunze de salata
- 1 ardei gras rosu
- cateva felii de sunca
Mod de preparare:
Amesteci ingredientele pentru blat, iar compoziţia rezultată o pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Când blatul s-a rumenit, îl soţi într-un prosop umed şi-l rulezi.
Pentru umplutură, amesteci brânza dulce cu smântână, untul, sare, piper, chimenul măcinat. întinzi pe masă o folie de aluminiu, peste ea o folie de plastic, pui foi de salată verde unsă cu amestecul de brânză, apoi blatul, ungi din nou cu compoziţia de brânză, apoi pui salată verde, şuncă, boabele de porumb şi pentru culoare, fâşii de ardei roşu.
Rulezi strâns şi apoi dai rulada la rece.
Pofta buna!
E prea complicata rulada asta
.. Any recommendations? Thanks!