Ruladă de pandişpan cu salată verde, şuncă, brânză dulce şi porumb

Printeaza

Ruladă de pandişpan cu salată verde, şuncă, brânză dulce şi porumb din: oua, praf de copt, faina, sare, branza dulce, unt, smantana, sare, piper, chimen, frunze de salata, ardei gras, sunca.

Ingrediente:Ruladă de pandişpan cu salată verde, şuncă, brânză dulce şi porumb

pentru blat:

  • 5 oua
  • 1/2 plic praf de copt
  • 5 linguri faina
  • un praf de sare

pentru umplutura:

  • branza dulce
  • 150 g unt
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • chimen macinat
  • frunze de salata
  • 1 ardei gras rosu
  • cateva felii de sunca

 

Mod de preparare:

Amesteci ingredientele pentru blat, iar compoziţia rezultată o pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Când blatul s-a rumenit, îl soţi într-un prosop umed şi-l rulezi.

Pentru umplutură, amesteci brânza dulce cu smântână, untul, sare, piper, chimenul măcinat. întinzi pe masă o folie de aluminiu, peste ea o folie de plastic, pui foi de salată verde unsă cu amestecul de brânză, apoi blatul, ungi din nou cu compoziţia de brânză, apoi pui salată verde, şuncă, boabele de porumb şi pentru culoare, fâşii de ardei roşu.

Rulezi strâns şi apoi dai rulada la rece.

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. E prea complicata rulada asta

  2. .. Any recommendations? Thanks!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.