Ruladă de pandişpan cu mango

Printeaza

Ruladă de pandişpan cu mango din: oua, zahar vanilat, zahar, faina, amidon, praf de copt, gelatina, mango, coaja de lamaie, suc de lamaie, suc de portocala, branza de vaci, frisca si amarettini.

Ingrediente:Rulada_de_pandispan_cu_mango

  • 4 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 330 g zahar
  • 100 g faina
  • 30 g amidon
  • 1 lingurita praf de copt
  • 9 foi gelatina
  • 1 mango
  • coaja rasa si sucul de la 3 lamai
  • 50 ml suc de portocale
  • 500 g branza de vaci
  • 400 g frisca
  • 30 g amarettini

 

Mod de preparare:

Se separă ouăle. Se bat albuşurile. Se bat gălbenuşurile cu zahăr vanilat şi 120 g zahăr. Se adaugă la albuşuri. Se amestecă făina cu amidon şi praf de copt şi se adaugă. Se toarnă totul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coace blatul 12 min. şi se răstoar­nă pe un şervet presărat cu zahăr.

Se desprinde hârtia de copt de pe fund. Se rulează. Se înmoaie gelatina. Se pasează 3/4 din pulpa de mango îm­preună cu coaja de la 2 lămâi, sucul de portocale şi 30 g zahăr. Se dizolvă 3 foi de gelatină şi se înglobează. Se păstrează 5 linguri din compoziţie. Se taie felii restul de mango. Se ameste­că brânza de vaci cu restul de zahăr şi coajă de lămâie, precum şi cu 65 ml de suc de lămâie.

Se dizolvă restul de gelatină şi se amestecă în 2 linguri de cremă de brânză; se dă la frigider 15 min. Se înglobează frişca bătută. Se derulează blatul şi se pune dea­supra jumătate din cantităţile de cre­mă şi de piure de mango; se ţine la frigider 15 min. şi se rulează. Se unge cu cremă şi se decorează cu restul de piure, mango şi amarettini. Se dă totul la frigider 2 ore.

Ruladă de pandişpan cu mango

Rulada_de_pandispan_cu_mango

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.