Rulada de muschi de vitel

Printeaza

Rulada de muschi de vitel din: muschi de vitel, cascaval, spanac, oua, ierburi de provence, ardei copt, boia iute, sare, piper.

Ingrediente:Rulada de muschi de vitel

  • 700 g muschi de vitel
  • 150 g cascaval ras
  • 100 g spanac fiert
  • 2 oua
  • 3 linguri ierburi de provence
  • 2 ardei copti
  • 1 lingura boia iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cascavalul il amesteci cu un ou intr-un bol. La fel si spanacul, intr-un vas separat.

Crestezi muschiul de vitel si il bati cu ciocanul de snitele, asfel incat sa se formeze un dreptunghi de grosime uniforma.

Presari sare, piper si boia peste carne, pui compozitia de cascaval deasupra, ardeii copti, apoi compozitia de spanac si amestecul provensal.

Carnea o rulezi cu grija, apoi o invelesti in folie de aluminiu si o dai la cuptor timp de o ora.

Servesti rulada cu o salata de cruditati.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.