Rulada de miel cu pasta de masline si rozmarin

Printeaza

Rulada de miel cu pasta de masline si rozmarin din: piept de miel, sare, piper, rozmarin, busuioc, patrunjel, masline, ulei de masline, ou.

Rulada_de_miel_cu_pasta_de_masline_si_rozmarin

Ingrediente:

  • o bucată piept dezosat de miel
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • busuioc
  • pătrunjel
  • 350 g măsline kalamata fără sâmburi
  • ulei de măsline
  • un ou

Mod de preparare:

Se desface pieptul cu un cuţit sub forma unei plăci sau a unei foi cât mai plate si mai late. Se bate oul, se amestecă bine cu verdeţurile şi măslinele fără sâmburi, tocate mărunt. Se asezonează cu sare si piper.

Carnea se asezonează şi ea cu sare si piper si se unge cu ulei de măsline. Apoi se întinde umplutura, se rulează si se strânge cu ată de bucătărie sau cu o sfoară de bumbac.

Rulada astfel obţinută se frige bine pe toate părţile, apoi se dă la cuptor, la 180°C, timp de 30 minute. Se scoate de la cuptor si se lasă să se odihnească cel puţin 10 minute, apoi se taie felii groase, de 1-2 cm. Se serveşte caldă.

Rulada de miel cu pasta de masline si rozmarin

Rulada_de_miel_cu_pasta_de_masline_si_rozmarin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.