Ruladă de jambon

Printeaza

Ruladă de jambon din: jambon afumat, svaiter, castraveti in otet, ulei.

 

 

Ingrediente:Ruladă de jambon

  • jambon afumat, feliat
  • svaiter, feliat
  • castraveti in otet
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se taie felii subţiri de jambon afumat, pe fiecare se pune câte o felie subţire de şvaiţer şi un castravecior în oţet.

Se rulează în jurul castraveciorului, se fixează cu o scobitoare să nu se desfacă, se aşază pe un platou care merge la cuptor.

Rulourile se stropesc cu ulei şi se ţin în cuptor 15 minute ca să se topească puţin şvaiţerul.

Pofta buna!

 

Rulada de jambon

Ruladă de pui cu jambon si spanac

Ruladă de pui cu jambon si spanac din: piept de pui, jambon uscat, ceapa, unt, morcovi, spanac, praz, patrunjel, sfecla rosie, fructe de mare, sare, piper. Ingrediente: 4 bucati piept de pui 8 felii de jambon uscat 2 cepe mari 150 g unt 2 morcovi mari 200 g spanac congelat sau proaspat oparit 2 fire […]

Rulada vesela

Rulada de carne de porc cu jambon afumat si legume

 Rulada de carne de porc cu jambon afumat si legume din: carne de porc, carne tocata, jambon afumat, sunca presata, morcov, fasole verde, ou, cepaa, vin, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg carne de porc 300 g carne tocată 1 felie jambon afumat 2 felii şuncă presată 1 morcov 1 mână fasole verde congelată 1 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.