Rulada de frisca cu cirese

Printeaza

Rulada de frisca cu cirese din: oua, zahar, faina, cacao, cirese, frisca.

Ingrediente:Rulada de frisca cu cirese

  • 6 ouă
  • 120 g zahăr
  • 160 g făină
  • 20 g cacao
  • esenţă de vanilie
  • 100 g cirese
  • 250 ml frişcă lichidă
  • 100 g zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul folosind telul. Când compoziţia a devenit albicioasă, se pune vanilia, se amestecă şi se pune făina amestecată cu cacaua şi cernută.

Se bat albuşurile spumă cu un praf de sare şi se adaugă în trei reprize în aluat. Se toarnă aluatul în forma de copt tapetată cu hârtie şi se coace 25 de minute.

Se scoate, se rulează şi se lasă la răcit.

Frişca foarte rece se bate cu zahărul. Ciresele se taie ca să se aranjeze mai bine. Se desface aluatul răcit, se umple cu frişcă, se pun ciresele, se rulează din nou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.