Ruladă de curcan cu salată

Printeaza

Ruladă de curcan cu salată din: piept de curcan, salata, unt, usturoi, ceapa, vin alb sec, frunze de menta, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_de_curcan_cu_salata

  • 500 g piept de curcan
  • 1/2 salata
  • 100 g unt
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 ceapa
  • 100 ml vin alb sec
  • frunze de menta
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie pieptul de curcan în aşa fel încât să obţii o bucată mai mare. Bate-o uşor cu ciocanul de şniţele şi condimenteaz-o cu sare şi piper. Separat, freacă untul cu usturoiul zdrobit. Adaugă câteva frunze de mentă tocate mărunt şi ceapa tăiată fin.

Unge carnea cu untul aromat. Pune deasupra frunzele de salată spălate, rulează cât mai strâns şi leagă cu aţă alimentară. Aşază rulada într-o tavă şi stropeşte-o cu puţin ulei. Acoperă cu folie de aluminiu şi dă la cuptor, la foc moderat, 20 de minute. înde­părtează folia, toarnă vinul şi mai lasă la cuptor 30 de minute.

Din când în când, stropeşte cu sosul din tavă.

Ruladă de curcan cu salată

Rulada_de_curcan_cu_salata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.