Rulada de curcan cu crenvursti

Printeaza

Rulada de curcan cu crenvursti din: piept de curcan, crenvursti, carnat afumat, unt, hasme sau ceapa verde, cartofi, kaizer afumat.

Ingrediente:Rulada de curcan cu crenvursti

  • 6 felii piept de curcan
  • 3 crenvurşti
  • 1 fir cârnat afumat
  • 40 g unt
  • 40 g haşme (sau ceapă verde)
  • 4 cartofi
  • kaizer afumat

 

Mod de preparare:

Se iau feliile de piept de curcan, se condimentează cu sare şi piper, apoi se ung deasupra cu unt.

Se taie crenvurştii în jumătăţi pe lungime şi se crestează la capete. Pe fiecare felie de piept de curcan se pune câte o jumătate de crenvurşti, iar deasupra câte două rondele de cârnaţi.

Se îndoaie capetele feliilor, apoi se rulează. Deasupra se întinde câte o felie subţire de kaizer, apoi ruladele se aşază într-o tavă.

Se pun deasupra bucăţi de unt, se presară cu haşme tăiate mărunt, se toarnă 50 ml de apă şi se acoperă tava cu folie de aluminiu.

Feliile de ruladă se dau apoi la cuptorul încălzit în prealabil şi se lasă aproximativ 20 de minute.

Apoi se scoate tava din cuptor, se îndepărtează folia şi se adaugă cartofii fierţi, tăiaţi felii mai mari.

Se dă din nou la cuptor pentru 15-20 de minute, maximum o jumătate de oră, până se rumenesc cartofii.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.