Rulada de curcan cu cocos

Printeaza

Rulada de curcan cu cocos din: piept de curcan, supa de pui, unt, ou, ardei, nuca de cocos, migdale, ceapa verde, usturoi, ceapa, cartof, lamaie, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_de_curcan_cu_cocos

  • 800 g piept de curcan
  • 200 ml supa de pui
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 1 ardei rosu
  • 30 g nuca de cocos
  • 30 g migdale decojite
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 lamaie
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală pieptul de curcan, tamponează-l cu un şervet absorbant. Taie-l astfel încât să obţii o felie mare de carne. Acoperă bu¬cata de carne cu folie şi bate-o uşor cu ciocanul de şniţele. îndepărtează folia şi condimentează cu sare şi piper.

Separat, taie ceapa verde în rondele, usturoiul în feliuţe şi ardeiul gras în cubuleţe. într-o tigaie, topeşte 50 g de unt. Pune legumele şi căleşte-le uşor. Spre final, adaugă puţină coajă rasă de lămâie, migdalele tocate, nuca de cocos, oul şi un praf de sare. Amestecă energic şi opreşte focul.

Amestecul astfel obţinut întinde-l pe bucata de piept de curcan. Rulează cu grijă, leagă cu aţă alimentară sau prinde cu scobitori. Aşază rulada într-un vas ceramic.

Topeşte restul de unt şi căleşte ceapa. Adaugă pătrunjelul tocat şi cartoful ras. Stinge cu supă de pui. Lasă să dea în 1 -2 clocote, apoi toarnă peste ruladă. Dă la cuptor, la foc moderat, o oră. Serveşte rulada cu piure de cartofi.

Rulada de curcan cu cocos

Rulada_de_curcan_cu_cocos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.